četvrtak, 6. rujna 2012.

Flex Your Head

A piece of hardcore punk history,early 80's compilation that includes bands like Minor Threat,Void,Teen Idles,Iron Cross,Red C,Artificial Peace,Youth Brigade...one of the few compilations with not a single bad song/band on it!!


4 komentara:

 1. I totally agree, man! Milk and Coke!

  OdgovoriIzbriši
 2. vege lazanje i ishlapela kokakola za mene trenutno plus popravljanje linkova jer se neki idijot iz francuske sjetil da more me jebat,od fajlova koje mi blokirali je čak i paruzija i brivido,reko daj napuši se kurca gikčino francuska kakve veze ti imaš sa brividom,joj,otišel na hotfile sad pa kaj bude bude,ugodan petak sve u svemu!

  OdgovoriIzbriši
 3. reci mi koji to francuz, mamu mu!

  OdgovoriIzbriši
 4. ma neki herve lemaire,sad je cela panika po netu zbog tog lika i te neke njegove firme,dosta blogova o tome piše kad su im blokirali račune,tu si pogle na ovom blogu malo bolje o tome,rasprava je i info o tome svemu a liku mediafire zaprla račun,meni još nisu jer sam maknul kao 20 spornih linkova a sve diy bend do diy benda i fakt neznam čemu kopirjat spike i gluposti al navodno je to neka sad fora da se sjebeju sve te file sharing stranice i kaj je najgluplje taj lik je najvjerojatnie nekakav virus,tak neke,evo pogle i čitaj http://iamtheleastmachiavellian.blogspot.com/2012/09/mediafire-links-removal.html#comment-form

  OdgovoriIzbriši